Speendoekjes

Kinderen vinden het fijn om een knuffeldier te hebben. Dat kan bijvoorbeeld een knuffelkonijn, knuffelolifant of teddybear zijn. Meestal liggen deze knuffels in het bed om ‘s avonds lekker mee te slapen.

Bij ik en mijn mama hebben we een ruime keuze aan producten. Wij zijn de online babywinkel voor producten zoals knuffeldieren, slaapzakken en dekentjes voor jouw baby!

Naast knuffeldieren verkopen wij ook speendoekjes. Dit zijn zachte doekjes, zoals een knuffeldoekje. Een speendoekje maak je met een lusje aan de speen vast. Het voordeel hiervan is dat de speen op deze manier makkelijk vindbaar is! Bij ik en mijn mama hebben we speendoekjes in verschillende vormen. We hebben onder andere een maantje, olifant, hert en pinguin. Een speendoekje is een aanwinst voor iedere ouder en kind! Nooit meer lang zoeken naar een speen en iets om mee te knuffelen voor de kleine.

Als je kindje wat groter wordt, kan het zelf het speendoekje zoeken. Doordat het speendoekje goed herkenbaar is en groter dan een speen kan de kleine het doekje grijpen. De speen is gemakkelijk terug te vinden op deze manier, omdat deze aan het doekje vast zit. Zo leert je kindje al zelfstandig worden en kan jij wat langer op de bank blijven zitten.

Bij een speendoekje hoort natuurlijk een speen. Gelukkig hebben wij ook spenen op onze website! Op die manier bestel je alle producten die je nodig hebt voor je baby in één keer. Dat maakt ik en mijn mama dé online babywinkel voor jou!

Ben je op zoek naar iets anders? Bij ik en mijn mama hebben we een uiteenlopende collectie in verschillende categorieën. Zo zit er voor iedereen wat bij! We hebben onder andere producten voor de mama tijdens de zwangerschap, meubels voor in huis, speelgoed en kleren voor de baby. Neem vooral een kijkje op de website.

Kinderen vinden het fijn om een knuffeldier te hebben. Dat kan bijvoorbeeld een knuffelkonijn, knuffelolifant of teddybear zijn. Meestal liggen deze knuffels in het bed om ‘s avonds lekker mee te slapen. Bij ik en mijn mama hebben we een ruime keuze aan producten. Wij zijn de online babywinkel voor producten zoals knuffeldieren, slaapzakken en dekentjes voor jouw baby!

Naast knuffeldieren verkopen wij ook speendoekjes. Dit zijn zachte doekjes, zoals een knuffeldoekje. Een speendoekje maak je met een lusje aan de speen vast. Het voordeel hiervan is dat de speen op deze manier makkelijk vindbaar is! Bij ik en mijn mama hebben we speendoekjes in verschillende vormen. We hebben onder andere een maantje, olifant, hert en pinguin. Een speendoekje is een aanwinst voor iedere ouder en kind! Nooit meer lang zoeken naar een speen en iets om mee te knuffelen voor de kleine.

Als je kindje wat groter wordt, kan het zelf het speendoekje zoeken. Doordat het speendoekje goed herkenbaar is en groter dan een speen kan de kleine het doekje grijpen. De speen is gemakkelijk terug te vinden op deze manier, omdat deze aan het doekje vast zit. Zo leert je kindje al zelfstandig worden en kan jij wat langer op de bank blijven zitten.

Bij een speendoekje hoort natuurlijk een speen. Gelukkig hebben wij ook spenen op onze website! Op die manier bestel je alle producten die je nodig hebt voor je baby in één keer. Dat maakt ik en mijn mama dé online babywinkel voor jou!

Ben je op zoek naar iets anders? Bij ik en mijn mama hebben we een uiteenlopende collectie in verschillende categorieën. Zo zit er voor iedereen wat bij! We hebben onder andere producten voor de mama tijdens de zwangerschap, meubels voor in huis, speelgoed en kleren voor de baby. Neem vooral een kijkje op de website.