bedhuisje

De meeste kinderen vinden een bedhuisje heel leuk. Wil je voor je zoon of dochter een nieuw kinderbed aanschaffen? Dan is een bedhuisje kopen voor op de kinderslaapkamer echt iets waar je zeker als ouders eens over na moet denken. Het is namelijk veel meer dan een bed om in te slapen. Kinderen kunnen hun fantasie er de vrije loop laten en er naar hartenlust spelen. Maar daarnaast is het is voor je zoon of dochter, ook een fijne plek om even de rust te zoeken als het te veel prikkels en indrukken van de omgeving binnen krijgt.

Veel speelplezier, alleen of met een vriendje of vriendinnetje

Het is niet alleen een bijzonder bed om heerlijk in te kunnen slapen. Kinderen vinden een bedhuisje vooral heel leuk omdat met name de vormgeving van het bed, de fantasie en de creativiteit van het kind prikkelt. Waardoor het kind vanzelf iets of een verhaal verzint waar bijvoorbeeld de knuffels en poppen de hoofdrol in spelen. Daarnaast is het voordeel van een bedhuisje kopen dat het ook gelijk een fijne speelplek is op het moment dat er een vriendje of vriendinnetje komt spelen.

Even ontsnappen aan alle hectiek en prikkels van buitenaf

Soms heeft een kind echt behoefte om zich even terug te trekken. Dat je zoon of dochter de mogelijkheid heeft om even te kunnen ontsnappen aan alle prikkels, hectiek en indrukken. Een bedhuisje voelt voor een kind als een soort veilig haven. Waar het zich even helemaal terug kan trekken, alleen kan zijn en weer tot rust kan komen. Zomaar even liggen, een boekje lezen of een spelletje doen. Het is fijn als je kind voor zijn of haar gevoel een veilig en vertrouwd plekje heeft.

Naar bed gaan is een feestje

Ben je op zoek naar een nieuw kinderbed en heb je normaal gesproken best een beetje moeite om je kind of kinderen op tijd in bed te krijgen? De meeste kinderen vinden een bedhuisje zo leuk, dat het naar bed eerder een feestje is, dan iedere avond een hele strijd. Je geeft je kind hiermee een fijne slaapplek waar ze lekker comfortabel liggen en waar ze iedere nacht heerlijk kunnen slapen en dromen.

Je maakt de stap van ledikantje naar een groot bed wat kleiner maar vooral leuker

Van een ledikant naar een groot kinderbed kan een behoorlijk grote stap voor je zoon of dochter. Je kan deze stap wat kleiner en vooral leuker maken met behulp van een bedhuisje. Het kind voelt zich er wellicht wat sneller op zijn of haar gemak, doordat het bedhuisje vertrouwd en veilig aanvoelt. Dit heeft een positief effect op de overgang van het slapen in een ledikantje naar een geode nachtrust in een groot kinderbed.