muurcirkelsnatuur

Veel mensen zijn dol op het stylen van hun huis. Ze vinden het geweldig om in het weekend wanneer ze vrij zijn lekker op de woningboulevard rond te lopen, in de hoop ware eyecatchers te scoren voor in huis. Niets is zo leuk dan onverwacht een pareltje tegenkomen! Het blijft wel altijd lastig om originele versiering voor in huis te vinden, want tegenwoordig lijken bijna alle items op elkaar. Het is dus best wel een karwei om tussen al die items dat ene juweeltje te vinden waar jouw huis nog meer van gaat stralen. Wat vandaag de dag helemaal hip is, zijn muurcirkels. Dit zijn ronde foto tegels die je aan de muur kan bevestigen in de vorm van een leuk patroon, zodat het lekker opvalt. Er zijn een aantal manieren waarop je deze wanddecoratie nog beter eruit kan laten knallen. Volg deze tips dus zeker op als je graag creatieve versiering aan je muur wil waar de mond van iedere bezoeker spontaan van openvalt!

Ontwerp de foto’s in een thema

Allereerst is een goede tip, om de foto’s uit te kiezen in een bepaald thema. Heb jij bijvoorbeeld een gaaf feest gegeven ter ere van je 30ste verjaardag? Dan kan je een aantal foto’s van deze verjaardag ophangen in de vorm van deze muurcirkels. Het is echt een leuk klusje om een fotocollage te maken en deze samen te stellen, zodat je daarna iedere dag van deze collage mag genieten als je naar de muur kijkt. Een fotocollage maken is echt een feestje: wedden dat alle herinneringen al omhoog komen bij alleen al het maken van deze collage?

Kies een leuke geometrische vorm

De ronde foto tegels hoef je niet per se in de vorm van een cirkel op te hangen. Je kan ook kiezen voor een driehoek of voor een rechthoek. Op deze manier ga je speels om met de geometrische patronen, en dat maakt het een stuk interessanter om naar te kijken. Bovendien zullen de cirkels ook veel meer aandacht opeisen als ze in een fascinerend patroon op de muur bevestigd zijn. Op deze manier zullen veel meer mensen ze onder ogen krijgen, en dat is precies wat je wil toch, met zo’n fantastisch kunstwerk aan je muur?

Hang ze op een prominente plek op

Je wilt natuurlijk dat de aandacht van iedere bezoeker spontaan naar de ronde foto tegels getrokken wordt. Dit doe je door te kiezen voor een opvallende plek, zoals bijvoorbeeld de gang naast de kapstok waar iedereen zijn jas ophangt, of voor een plek waar je op uitkijkt als je op de bank zit.